Αριάδνη Αδαμοπούλου στο Gazzetta: «Πρώτη φορά ένιωσα πως μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα απολαύσω τον τελικό»

Πηνελόπη Γκιώνη
αδαμοπουλου

bet365

Χαρούμενη για την πρόκριση στον τελικό αλλά θέλοντας να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ, εμφανίστηκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στις δηλώσεις της στο Gazzetta και το GWomen.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Αριάδνη Αδαμοπούλου κατάφερε να πάρει την πρόκριση και για τον τελικό του αγωνίσματος και έτσι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε έναν τόσο φοβερό αγώνα.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, δεν μπόρεσε να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ καθώς είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.55μ (έχει ρεκόρ 4.50μ) όμως έχει σκοπό να προσπαθήσει ξανά να υπερβεί τον εαυτό της στον τελικό.

Αριάδνη Αδαμοπούλου: Το όνειρο και το ρεκόρ

Η ίδια, μιλώντας στο Gazzetta και το GWomen, εξήγησε πως ευχαριστήθηκε τον αγώνα αλλά θα ήθελε πολύ να έχει πετύχει και το ρεκόρ:

«Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμουν στην αρχή της χρονιάς πως θα βρεθώ εδώ. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευτυχισμένη.

Δεν περίμενα να μπω τελικό, δηλαδή όταν έκανα και την τρίτη αποτυχημένη στο 4.55μ νόμιζα πως έχει τελειώσει ο αγώνας για μένα. Όταν έμαθα, χοροπηδούσα, πήγα στους γονείς μου τους αγκάλιασα. Έχω λίγο ανάμεικτα συναισθήματα, με ανησυχεί λίγο ο δικέφαλός μου γιατί τον τράβηξα στο 4.55μ, στο πρώτο άλμα. Με ενοχλεί εδώ και μία εβδομάδα περίπου και στο 4.55μ, ίσως επειδή έβαλα περισσότερη ένταση, ένιωθα ένα μικρό τσιμπηματάκι. Θα το δω και με την φυσικοθεραπεύτριά μας και θα δούμε. Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ στον αγώνα.

Ήταν τέλειο το συναίσθημα μέσα στον αγώνα. Η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα, όχι εξίσου δυνατή, αλλά πως μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι καλό. Πιστεύω ότι το 4.55μ ήταν στις δυνατότητές μου και πως θα μπορούσα να το έχω κάνει αν δεν με ενοχλούσε ο δικέφαλός μου.

Έχω κάνει πολλούς αγώνες με πολλές κοπέλες, στην Αμερική δηλαδή ήμασταν 30 άτομα και πηδούσαμε οπότε δεν νομίζω πως θα με ενοχλήσει αυτό. Τα ύψη τώρα, ίσως να είναι και για καλό αν ανέβουν γρήγορα γιατί με πονάει το πόδι μου.

Στόχος στον τελικό είναι να το απολαύσω και το ρεκόρ αν είναι να βγει, θα βγει»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα