Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντουπλάντις: «Ο Μανόλο και ο Κέντρικς με πίεσαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα»

Newsroom
manolo paris

bet365

Ο «χρυσός» και κάτοχος πλέον του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, Αρμάντ Ντουπλάντις, αποθέωσε τον Εμμανουήλ Καραλή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε μια απίστευτη εμφάνιση στο «Σταντ ντε Φρανς»,που όχι μόνο διατήρησε τον ολυμπιακό του τίτλο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά το συνέδεσε κιόλας με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 6.25μ.!

Ο 24χρονος Σουηδός μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την τεράστια επιτυχία αναφέρθηκε στους συναθλήτες του που σταθήκαν μαζί στο βάθρο, τον αργυρό ολυμπιονίκη από την Αμερική Σαμ Κέντρικς και φυσικά τον χάλκινο Εμμανουήλ Καραλή, με τον οποίο έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση...

Ντουπλάντις και Καραλής γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια και όπως αναφέρει ο Σουήδος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στης ζωής του και πλέον και της ιστορίας του ως αθλητής.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι φανταστικό να είσαι σε τέτοιο επίπεδο μαζί με τον Μανόλο, γιατί ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι μου όταν ήμασταν παιδιά, εκεί στα 15 με 16. Πιέζαμε ο ένας τον άλλο πολύ σκληρά, ήταν ο καλύτερος μου εχθρός πολλές φορές. Αυτό με βοήθησε και με πίεσε για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αυτοί οι δύο τύποι (Μανόλο και Κέντρικς) με έκαναν να φτάσω εδώ και να κάνω αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα