Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: «Πού είναι το μετάλλιο;» είπε στον Μανόλο μόλις έφτασε στο Ολυμπιακό χωριό (vid)

Newsroom
Τεντόγλου και Καραλής

bet365

Τα μέλη της Team Hellas υποδέχτηκαν τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου που ζήτησε από τον Μανόλο το... μετάλλιό του!

Ο συγκλονιστικός Μίλτος Τεντόγλου, αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά χρυσός Ολυμπιονίκης και έγραψε ιστορία για τον παγκόσμιο αθλητισμό στο Παρίσι!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το δεύτερο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του και έγινε μόλις ο δεύτερης άλτης του μήκους που καταφέρνει να διατηρήσει τον τίτλο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες πίσω μόνο από τον Καρλ Λούις!

Μετά τον αγώνα του ο 26χρονος επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό εκεί όπου τον περίμεναν τα μέλη της ελληνικής αποστολής -εννοείται και ο κολλητός του Εμμανούλ Καραλής- για να τον υποδεχτούν με αγκαλιά και θερμό χειροκρότημα για την τεράστια επιτυχία του!

Στο βίντεο ακούγεται ο Μίλτος να ζητά από τον Μανόλο το μετάλλιό του, κι εκείνος το δείχνει περήφανα και συμφωνούν μαζί ότι -μέχρι να γίνει η απονομή του Τεντόγλου- το δωμάτιό τους έχει ένα μετάλλιο!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα