Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Φινό έκανε ευρωπαϊκό ρεκόρ και πρόταση γάμου στον σύντροφό της (vid)

Newsroom
finot_getty

bet365

Η Αλίς Φινότ μπορεί να μην κατάφερε ν' ανέβει στο βάθρο μετά τον τελικό των 3000μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά φρόντισε αυτή η ημέρα να της μείνει αξέχαστη.

Το βράδυ της Τρίτης (6/8) πραγματοποιήθηκε ο τελικός των γυναικών στα 3000μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Γαλλίδα αθλήτρια Αλίς Φινότ να κάνει Ευρωπαϊκό ρεκόρ και πρόταση γάμου στον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα η Γαλλίδα δεν ξεκίνησε καλά την κούρσα, αλλά στα τελευταία 600μ. ανέβασε ταχύτητα και έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στο βάθρο. Βέβαια, μπορεί να μην κρέμασε στο λαιμό της ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, αλλά η Γαλλίδα πραγματοποίησε Ευρωπαϊκό ρεκόρ με χρόνο 8:58.67.

Το ρεκόρ αυτό, φυσικά, πανηγύρισε με όλο τον κόσμο στο στάδιο, καθώς και με τους οικείους της που βρίσκονταν στις κερκίδες του Stade de France. Μάλιστα, η Φινό το... πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς όταν βρέθηκε κοντά στον σύντροφό της γονάτισε και του έκανε πρόταση γάμου.

Μάλιστα, η πρόταση γάμου είχε εξήγηση με την ίδια να δηλώνει το εξής:

«Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να τρέξω κάτω από εννέα λεπτά. Το "9" είναι ο τυχερός μου αριθμός! Με τον σύντροφό μου είμαστε εννέα χρόνια μαζί και αφού δεν μου έκανε αυτός πρόταση γάμου, είπα να του κάνω εγώ για να μας μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα