Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα 4.70μ η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παρίσι

Πηνελόπη Γκιώνη
στεφανιδη

bet365

Με επίδοση στα 4.70μ και την ένατη θέση ολοκλήρωσε την εμφάνισή της η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Με τη συμμετοχή της στον τρίτο συνεχόμενο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων της καριέρας της και την κατάκτηση της ένατης θέσης, ολόκληρωσε την εμφάνισή της στο Παρίσι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα, χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, ξεκίνησε από τα 4.40μ, όπου χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να τα υπερβεί, ενώ έπειτα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα 4.60μ τα οποία υπερέβη με την πρώτη. Ο πήχης ανέβηκε στα 4.70, ύψος το οποίο η Στεφανίδη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να περάσει. Στα 4.80μ, η Στεφανίδη ξεκίνησε με άκυρο άλμα ενώ δεν κατάφερε να τα υπερβεί ούτε στη δεύτερη προσπάθειά της. Στην τρίτη προσπάθεια, δεν μπόρεσε να βρεθεί πάνω από αυτό το ύψος και έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα της.

Η Στεφανίδη κατέκτησε την ένατη θέση στον τελικό.

Νικήτρια του αγώνα και χρυσή Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Αυστραλή Νίνα Κένεντι με 4.90μ ενώ η Αμερικανίδα Κέτι Μουν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 4.85μ. Το χάλκινο πήγε στην Καναδή Αλίσα Νιούμαν με 4.85μ και νέο εθνικό ρεκόρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα