Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: «Ελπίζω να είμαι ο σημαιοφόρος στο Λος Άντζελες»

Newsroom
Ο Μίλτος Τεντόγλου

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε δηλώσεις του από το Παρίσι εξέφρασε την επιθυμία του να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της ΕΟΕ, για να είναι ο σημαιοφόρος της Team Hellas στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Τεντόγλου ήθελε να συγκεντρωθεί στον αγώνα του στο μήκος και δικαιώθηκε, καθώς έφθασε στο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και στο Παρίσι.

Ο 28χρονος ολυμπιονίκης σε δηλώσεις του στη χορηγό εταιρεία, εξέφρασε την επιθυμία του σε τέσσερα χρόνια να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Συγκεκριμένα ο Τεντόγλου είπε: «Θέλω να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη με το να είμαι στην κορυφή του πόντιουμ. Ελπίζω να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Χαίρομαι να κατακτώ χρυσά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη χαρά μου είναι ο συναγωνισμός και να κάνω μεγάλες επιδόσεις. Αν ξέρω ότι έκανα καλό αγώνα, δεν έχω πρόβλημα να βγω δεύτερος και να πάρω το ασημένιο μετάλλιο».


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα