Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού λίγες ώρες πριν τον τελικό ο Ταμπέρι

Newsroom
tamberi

bet365

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι λίγες ώρες πριν τον τελικό του ύψους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media.

Ο Ιταλός πρωταθλητής ενημέρωσε μέσω Instagram πως πήγε στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8) και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός του τελικού στο αγώνισμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες (10/8, 20:00) είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό.

«Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα.

Μόλις με έφεραν εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ταμπέρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα