Ολυμπιακοί Αγώνες: Το συγκινητικό μήνυμα του μπαμπά του Εμμανουήλ Καραλή

Newsroom
μανολο

bet365

Μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, ο πατέρας του Μανόλο, Χάρης Καραλής, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε τον στόχο ζωής, την κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αυτή η τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα επικοντιστή ήρθε μετά από πολλή προσπάθεια εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός αυτών, αφού κλήθηκε να δώσει μάχες κόντρα στον ρατσισμό και το bullying. Τώρα είναι νικητής και το χαίρεται με την ψυχή του. Λίγο μετά το τέλος των Αγώνων στη γαλλική πρωτεύουσα, ο μπαμπάς του 25χρονου χάλκινου Ολυμπιονίκη έστειλε το δικό του βαθιά συγκινητικό μήνυμα μέσω social media.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Ειναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μαχες και τις κερδίσαμε!

Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες,νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα