Ταμπέρι: «Ηττημένος, αλλά περήφανος» (vid)

Newsroom
tamberi_olympics

bet365

Με μία ανάρτησή του ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι αποκάλυψε σε όλους τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε την ημέρα του τελικού στο ύψος των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στέλνοντας το δικό του μήνυμα επιστροφής.

Χωρίς αμφιβολία ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι ήταν ένας από τους άτυχους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Ιταλός άλτης και χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιο του, καθώς για λόγους υγείας δεν είχε την επιθυμητή απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού στο ύψος των ανδρών, ο Ιταλός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού. Το γεγονός αυτό αύξησε τις πιθανότητες να μην λάβει μέρος στον τελικό, ωστόσο ο Ταμπέρι έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά.

Βέβαια, η ταλαιπωρία μετά τα όσα είχαν προηγηθεί δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο, με τις προσπάθειες του Ιταλού να σταματούν στο 2.27μ. καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

Μετά απ' όλα αυτά και το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι με ένα μικρό βίντεο έκανε γνωστά τα όσα πέρασε εκείνη την ημέρα, με τον ίδιο να γράφει «Έδωσα την ψυχή μου. Ηττημένος. Αλλά περήφανος. Θα επανέλθω γι' ακόμη μια φορά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα