Τεντόγλου: «Μετά το δεύτερο άλμα ήθελα το ρεκόρ Ευρώπης»

Newsroom
Τεντόγλου: «Μετά το δεύτερο άλμα ήθελα το ρεκόρ Ευρώπης»

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στου συγγενείς του, που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά στο Βελιγράδι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Βελιγράδι έγινε πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό στίβο με το φανταστικό 8.55μ.. Ο ολυμπιονίκης του μήκους στις πρώτες του δηλώσεις στην ΕΡΤ είπε τα εξής: «Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στους συγγενείς μου που ήρθαν εδώ οδικώς από τα Γρεβενά, αυτό μου έδωσε χαρά» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.


Και συνέχισε: «Να φτάσεις στην κορυφή και να μείνεις εκεί είναι το δύσκολο, ναι πίστευα ότι θα μπορούσα να φθάσω αθλητές όπως ο Πεντρόσο και ο Λαμέλα. Μπορούσα και σήμερα καταφέρω. Σημασία έχει να κάνω καλή προετοιμασία, να δουλεύω χωρίς προβλήματα. Γιατί να μην κάνω 8.70μ στον ανοιχτό;».

Μιλώντας για τον τελικό επεσήμανε: «Ελεγα πως μπορώ να νικήσω, δεν ήταν τόσο δυνατό το επίπεδο, τελικά ήταν καλύτερο από όσο περιμενα. Ημουν 100% σίγουρος για το πανελλήνιο ρεκόρ. Πίστευα πως θα έβγαζα άλμα στα 8.45μ., είχα όρεξη και είπαμε να πάω για κάτι καλό. Με τρελαίνει ο αγώνας, μετά το 2ο είπα πάμε για το ευρωπαϊκό ρεκόρ (Σεμπάστιαν Μπάγερ, 8.71μ.).

«Ηταν το τελευταίο χρυσό που μου έλειπε, σε ευχαριστώ. Κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να φτάσει» σημείωνε δίπλα του ο τεχνικός του Γιώργος Πομάσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα