Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Πρεμιέρα με Νυφαντόπουλο και Γκούσιν, οι λίστες της 1ης μέρας

Πηνελόπη Γκιώνη
gkoysin

bet365

Η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ξεκινά με δύο ελληνικές συμμετοχές και μάλιστα περιλαμβάνει και έναν τελικό.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκόβη ξεκινά με τη συμμετοχή δύο μελών της ελληνικής αποστολής στη Σκωτία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είναι αυτός που θα κάνει την πρεμιέρα για τα γαλανόλευκα στον προκριματικό των 60μ. Ο Έλληνας σπρίντερ θα αγωνιστεί στην τέταρτη προκριματική σειρά και θα τρέξει στον 5ο διάδρομο, στην ίδια σειρά με τον Κενυάτη Φερνάρντ Ομανιάλα που φέτος έχει τρέξει 6.51. Ο Νυφαντόπουλος, που έχει φετινό 6.68 θα επιδιώξει να βρεθεί στους πρώτους τρεις της κούρσας ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον ημιτελικό ενώ ένα νέο φετινό (και άρα ατομικό) ρεκόρ θα τον ικανοποιούσε αρκετά.

Ο αγώνας του είναι προγραμματισμένος για τις 15:22.

Η λίστα εκκίνησης της σειράς του Νυφαντόπουλου στα 60μ

λιστα εκκινησης 60μ

Στο απογευματινό πρόγραμμα, το ενδιαφέρον των Ελλήνων θα μονοπωλήσει η Τατιάνα Γκούσιν στον τελικό του ύψους γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κάνει έναν πολύ καλό κλειστό φέτος και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, πράγμα που θα πετύχει αν μπορέσει να βρεθεί ξανά στο 1.90μ και πόσο μάλλον αν ξεπεράσει το 1.92μ (σε αυτό το ύψος ανεβαίνει ο πήχης μετά το 1.90μ) και να πετύχει ένα νέο φετινό ρεκόρ. Η ίδια ξεκινά τον αγώνα της έβδομη, με το αρχικό ύψος του πήχη να είναι στα 1.85μ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:41.

Η λίστα εκκίνησης στον τελικό του ύψους με τη συμμετοχή της Γκούσιν

λιστα εκκίνησης
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα