Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Η Σάρα Μίτον το πρώτο χρυσό της καριέρας της

Πηνελόπη Γκιώνη
σαρα μιτον

bet365

Το πρώτο μετάλλιο της διοργάνωσης πήγε στον Καναδά και συγκεκριμένα στην Σάρα Μίτον, που επικράτησε στον τελικό της σφαιροβολίας γυναικών.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ο πρώτος τελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος είχε αρκετό ενδιαφέρον, με την Σάρα Μίτον να καταφέρνει να πάρει το πρώτο της Παγκόσμιο μετάλλιο και το πρώτο χρυσό της διοργάνωσης, στη σφαιροβολία γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, από την πρώτη βολή ανέβηκε στην πρώτη θέση η Γερμανίδα Γεμίσι Ογκουνλέγε που κατάφερε να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ με 20.19μ και να "τρομάξει" τις αντιπάλους της,. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βελτιώσει εκ νέου το ρεκόρ της και η Σάρα Μίτον δεν την άφησε να χαρεί την κορυφή. Η Καναδή πρωταθλήτρια έριξε 20.20μ στην τέταρτη βολή της και ανέβηκε πρώτη ενώ στην τελευταία της βολή πρόσθεσε και ακόμη δύο εκατοστά, σε αυτό το νέο ατομικό ρεκόρ για την ίδια.

Παράλληλα, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του ανοιχτού Τσέιζ Τζάκσον κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 19.67μ.

Οι κορυφαίες οχτώ του τελικού:

αποτελεσματα σφαιρα γυναικων

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα