Γκούσιν στο Gazzetta: «Απόλαυσα τον αγώνα αλλά αγχώθηκα γιατί αγωνιζόμουν με γίγαντες» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
tatiana gkousin

bet365

Χαρούμενη και ικανοποιημένη που αγωνίστηκε σε αυτή τη διοργάνωση, εμφανίστηκε η Τατιάνα Γκούσιν αφού κατέκτησε την έβδομη θέση στον κόσμο.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Μπορεί να μην πέτυχε το φετινό ρεκόρ που ήθελε όμως η Τατιάνα Γκούσιν κατάφερε να καταλάβει την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 1.88μ. Μετά τον αγώνα της, πέρασε από τη μεικτή ζώνη με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και... χοροπηδώντας από τη χαρά της μίλησε στο Gazzetta για τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της, δηλώνοντας τα παρακάτω:

«Εντάξει, δεν έχω λόγια. Απίστευτο το ότι είμαι εδώ. Εβδομη, δεν έχω παράπονο. Ήρθα ως 10η στο μυαλό μου. Η έβδομη θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική γιατί λείπουν πάρα πολλές κοπέλες.

Τον απόλαυσα τον αγώνα, φοβήθηκα και αγχώθηκα λίγο… Γιατί είναι εδώ γίγαντες και έπρεπε να αγωνιστώ μαζί τους και αγχώθηκα! Αλλά είναι η δεύτερη φορά που είμαι σε τελικό σε πολύ μεγάλη διοργάνωση, οπότε στον τρίτο μπορεί να έχω λιγότερο άγχος!

Ήταν καλά τα άλματα ναι, με εξαίρεση το τρίτο γιατί όταν θέλω να περάσω ένα άλμα σφίγγομαι πάρα πολύ και βρίσκομαι από κάτω, αυτό ακριβώς που έκανα και τώρα δηλαδή. Το δεύτερο άλμα μου νομίζω είναι το καλύτερο. Αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχα μια έτσι αίσθηση ότι είμαι σε ένα όνειρο, σε μια πραγματικότητα, κάτι ενδιάμεσο δηλαδή. Σα να μην το ζούσα ακόμα. Κάπως έτσι νιώθω».

Δείτε τις δηλώσεις της Τατιάνας Γκούσιν στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα