Δουβαλίδης στο Gazzetta: «Χαίρομαι πολύ αυτή τη σεζόν, είναι μάλλον ο τελευταίος μου κλειστός»

Πηνελόπη Γκιώνη
δοθβαλιδης

bet365

Με χαμόγελο, όπως πάντα, και με το βλέμμα του ήδη στον ανοιχτό εμφανίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης μετά την κούρσα του στον προκριματικό των 60μ με εμπόδια.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ο Κώστας Δουβαλίδης αγωνίστηκε στον προκριματικό των 60μ με εμπόδια και με 7.79 κατέλαβε την έκτη θέση στη σειρά του, χωρίς να μπορέσει να προκριθεί στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Ωστόσο, το χαμόγελό του δεν έφυγε από τα χείλη του.

Σχετικά με τη σημερινή του κούρσα, δήλωσε: «Αρχικά ήθελα να τρέξω λίγο καλύτερα από το φετινό μου ρεκόρ. Ήθελα να τρέξω κάτω από 7.76. Η άκυρη εκκίνηση που ένιωσα ότι την έκανα εγώ αλλά τελικά δεν την έκανα εγώ μας αποσυντόνισε λίγο αλλά παρόλα αυτά προσπάθησα να συγκρατηθώ όσο περισσότερο και πιο γρήγορα γίνεται και να ξαναμπώ στον αγώνα. Κράτησα το μυαλό μου εκεί πέρα. Η επίδοση 7.79 δεν είναι άσχημη, δεν είναι πολύ μακριά από το φετινό μου ρεκόρ αλλά ήθελα κάτι λίγο καλύτερο».

Ο Δουβαλίδης έχει σκοπό να ευχαριστηθεί στο έπακρο τη σεζόν αυτή καθώς, όπως εξήγησε, ίσως να μην μπορέσει να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο του χρόνου ώστε να μπορεί να αγωνίζεται σε τέτοιες διοργανώσεις. Ωστόσο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες παραμένουν στόχος του:

«Φέτος είναι μια σεζόν την οποία εγώ τη χαίρομαι απίστευτα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Για μένα είναι τελευταίος κλειστός στίβος σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω αν του χρόνου θα καταφέρω να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο, να παίρνω μέρος σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε για τον ανοικτό και από κει και πέρα βλέπουμε. Είναι μια μεγάλη σεζόν, έχει Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο στόχος μας είναι εκεί και από εκεί και πέρα πιστεύω να είμαι μέσα και να καταφέρω να τρέξω όσο καλύτερα γίνεται τη φετινή σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα