Τεντόγλου στο Gazzetta: «Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα για μένα, ούτε στον εχθρό μου πρωινός τελικός»

O Mίλτος Τεντόγλου στο ζέσταμα

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε σχεδόν άδειος από ενέργεια μετά τον αγώνα του και χωρίς κανένα θετικό συναίσθημα, αφού όπως δήλωσε στο Gazzetta ο αγώνας του ήταν κακός.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, κατάφερε σήμερα να κατακτήσει ένα ακόμη τεράστιο μετάλλιο και συγκεκριμένα να διατηρήσει τον Παγκόσμιο τίτλο του στον κλειστό. Με άλμα στα 8.22μ θα ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου όμως αυτό δεν του αρκεί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, δεν εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του αγώνα τόσο πρωί:

«Λοιπόν, αυτός αγώνας δεν σήμαινε τίποτα για μένα, αυτή η νίκη… μόνο για την επίδοση με νοιάζει. Ήταν κακή επίδοση, κακός αγώνας το πρωί. Πάρα πολύ δύσκολο. Εύχομαι να μην ξαναγίνει αυτό, ούτε στον χειρότερο εχθρό. Πραγματικά δεν μπορούσα. Οι άλλοι αθλητές είναι πιο νέοι, είναι πιο πεινασμένοι, θέλουν να έρθουν να κερδίσουν κάτι. Εγώ έχω ξανακερδίσει. Δεν με ένοιαζε.

Ήθελα κάτι καλό για τον αγώνα, δεν βρίσκω τίποτα θετικό. Πραγματικά τίποτα. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τελικός το πρωί».

Στη διάρκεια του αγώνα, ακούσαμε τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, να του λέει πως δεν μπαίνει στο άλμα όμως ο Τεντόγλου δήλωσε πως εκείνος προσπαθούσε όσο περισσότερο μπορούσε:

«Ναι, ο Πομάσκι μου έλεγε ότι δεν μπαίνω στα άλματα, αλλά εγώ έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Πραγματικά σε κάθε άλμα προσπαθούσα, υπερπροσπάθεια έκανα. Το πρώτο άλμα, το 8.22μ, ήταν κακό άλμα άφησε και σημάδι. Έτσι, πίστευα ότι θα κάνω παραπάνω μετά. Αλλά όσο περνούσε η ώρα ένιωθα όλο και χειρότερα πραγματικά».

Οι επιδόσεις στον αγώνα γενικά δεν κινήθηκαν τόσο ψηλά όμως για τα δεδομένα του Φουρλάνι, ο Ιταλός έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πάνω σε αυτό ο Τεντόγλου σχολίασε:

«Λογικό να μην είναι ψηλά οι επιδόσεις είναι αφού είναι πρωί, ποιος πηδάει το πρωί;

Ο Φουρλάνι είναι πεινασμένος. Φάνηκε πολύ δυνατός, πολύ δυνατός. Μιλήσαμε πριν τον αγώνα, του είπα κι εγώ να κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων που κυνηγάει, το καλοκαίρι».

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα