Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Αντίο με χάλκινο μετάλλιο για την Φίλιξ (vid)

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Αντίο με χάλκινο μετάλλιο για την Φίλιξ (vid)

bet365

Οι ΗΠΑ έχασαν στα τελευταία μέτρα το χρυσό μετάλλιο στην 4Χ400μ. μικτή, αλλά η Αλισον Φίλιξ κλείνει την καριέρα της με το 19ο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σίγουρα η κούρσα που έκανε η Αλισον Φίλιξ στο φινάλε της καριέρας της, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Παρ’ όλα αυτά, εξασφάλισε ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο, με την 4Χ400μ. μικτής, που τερμάτισε τρίτη στον συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου.

Οι δύο γυναίκες (Φίλιξ και Σάιμον) χάλασαν ουσιαστικά το χρυσό καθώς στα τελευταία 50 μέτρα της κούρσας τους… κλάταραν, με αποτέλεσμα στον τερματισμό η Δομινικανή Δημοκρατία να πάρει το χρυσό (3:09.82) και η Ολλανδία το αργυρό (3:09.90) με μία συγκλονιστική κούρσα από την Φέμκε Μπολ.

Σημασία έχει ότι η Φίλιξ με αυτό το χάλκινο (3:10.16 ο χρόνος της ομάδας που συμπλήρωσαν οι Νόργουντ και Γκούντγουιν) έφτασε τα 19 μετάλλια στην καριέρα της σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και κλείνει ένα κεφάλαιο 20 ετών, ως αδιαμφισβήτητα, η κορυφαία - διαχρονικά- αθλήτρια όλων των εποχών στον στίβο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα