Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Ανεμος Κέρλι (9.79), πέρασε ο Ομανιάλα (vid)

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Ανεμος Κέρλι (9.79), πέρασε ο Ομανιάλα (vid)

bet365

Ο Φρεντ Κέρλι έστειλε μήνυμα από τα προκριματικά των 100 μέτρων όπου έκανε 9.79 και πάει για τρομερό ρεκόρ αύριο.

Ετοιμος για… τρομακτικές επιδόσεις στα 100 μέτρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, δείχνει πως είναι ο Φρεντ Κέρλι.

Ο Αμερικανός έκανε τον ταχύτερο χρόνο που έχουμε δει σε προκριματική σειρά με 9.79, την ώρα που 7 αθλητές κατέβηκαν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μαζί με τον Μπρόμελ (9.89) θα κοντραριστούν για το χρυσό, την ώρα που ο κάτοχος του τίτλου Κρίστιαν Κόλμαν (10.08) και ο ολυμπιονίκης στο Τόκιο Μαρσέλ Τζέικομπς (10.04) δεν δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Ομανιάλα πέρασε, ο Τεμπόγκο παγκόσμιο ρεκόρ Κ20

Στα ημιτελικά πέρασε και ο Κενυάτης Φέργκιουσον Ομανιάλα ο οποίος έφτασε στο Γιουτζίν 2,5 ώρες πριν την κούρσα (βγήκε τελευταία στιγμή η βίζα του), αλλά κατάφερε να κάνει χρόνο 10.10 και να περάσει με την τρίτη θέση στη σειρά του, νικώντας και το τζετ λαγκ. Θα έχει δύσκολο έργο πάντως αύριο με όλη αυτή τη κούραση που έχει υποστεί. Σε μέτρια επίπεδα και ο Ντε Γκράσε (10.12).

Στα προκριματικά είχαμε και παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων από τον Λετσίλε Τεμπόγκο (Μποτσουάνα) ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 9.94, καταρρίπτοντας το 9.97 του Μπρόμελ που κρατούσε από το 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα