Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Έμεινε εκτός τελικού η Τζένγκο

Πηνελόπη Γκιώνη
ελινατ τζενγκο

bet365

Δεν έριξε τη βολή που χρειαζόταν για να προκριθεί στον τελικό η νεαρή πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ

Η νεαρή ακοντίστρια, Ελίνα Τζένγκο, αγωνίστηκε το Β γκρουπ του ακοντισμού γυναικών όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, που φιλοξενείται τη Βουδαπέστη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022, ξεκίνησε την προσπάθειά της με βολή στα 53.70μ και έπειτα έριξε 54.27μ., βολές που δεν ήταν αρκετές για να της δώσουν την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό.

Η τρίτη προσπάθεια της αθλήτριας της Team Future της Bwin, ήταν άκυρη και έτσι έμεινε στην 11η θέσης του Β γκρουπ και άρα εκτός τελικού.

Με αυτή την επίδοση κατέλαβε την 30ή θέση.

Δεν ήταν η μόνη έκπληξη, αφού εκτός τελικού έμειναν και οι Ογκροντνίκοβα, Βιλάγκος και Ράτεζ, ενώ η κάτοχος των δύο τελευταίων χρυσών μεταλλίων, η Κέλσι Λι Μπάρμπερ, πέρασε με οριακά με την 12η επίδοση (59,66μ.)!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα