Τεντόγλου: «Είμαι λίγο βλάκας, πάτησα στο… σπίτι μου στο δεύτερο άλμα» (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τεντόγλου πίσω από κάμερα κοιτάζει προς την κερκίδα

bet365

Ρεσιτάλ δηλώσεων του Μίλτου Τεντόγλου στην ΕΡΤ μετά το τέλος του προκριματικού...

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του, ειδικά όταν έχει να μιλήσει για την δική του απόδοση.

Το ίδιο έκανε και σήμερα στην κάμερα στην ΕΡΤ, αγχώνοντας τους πάντες, εκτός από τον εαυτό του τελικά, για να πάρει την πρόκριση στο τρίτο άλμα.

«Δεν ανησύχησα. Είμαι λίγο βλάκας. Εκανα άκυρο για δύο εκατοστά. Ηταν εύκολη η πρόκριση. Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου και έκανα 7,95μ. Δεν φοβήθηκα, απλά έκανα παραπάνω άλματα. Για ποιον λόγο; Χαζομάρα μου. Αύριο είναι ο τελικός και ξόδεψα τσάμπα ενέργεια. Και το έχω ξανακάνει. Συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε νέο στάδιο, το οποίο εδώ είναι φανταστικό» είπε αρχικά.

Ρωτώμενος για το 8,54μ, του Τζαμαϊκανού, ο Μίλτος ήταν ξεκάθαρος: «Αύριο όλα ξεκινούν από το μηδέν. Το 8,54μ που έκανε δεν μετράει αύριο. Ολα από την αρχή. Οπως τον είδα βέβαια, πιστεύω ότι μπορεί και παραπάνω. Κι εγώ πιστεύω θα βγάλω ένα τέτοιο άλμα. Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά δεν θα με πειράξει αν χάσω ενώ θα έχω κάνει μία μεγάλη επίδοση.

Πολλοί πέρασαν με το τρίτο άλμα. Ηταν 20 άτομα στον προκριματικό και περιμέναμε ώρα. Θα γίνει ωραίος τελικός» συμπλήρωσε.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα