Όταν η ΑΕΚ έγραφε ιστορία κόντρα στην Ίντερ (vid&pics)

Όταν η ΑΕΚ έγραφε ιστορία κόντρα στην Ίντερ (vid&pics)

Gazzetta team
Όταν η ΑΕΚ έγραφε ιστορία κόντρα στην Ίντερ (vid&pics)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια η ΑΕΚ επικράτησε της Ίντερ με 3-2, πετυχαίνοντας μία από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία της.

Πέρασαν 45 χρόνια από το έπος της ΑΕΚ επί της Ίντερ, που τότε είχε μία από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας της.

Μιλάμε για μια ομάδα, εξάλλου, που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Το σκορ είχε ανοίξει για την ομάδα του Μιλάνου ο θρυλικός Ματσόλα, αλλά ο Βεντούρης στο 29' τού απάντησε κι ο Παπαϊωάννου στο 45' έβαλε την Ενωση μπροστά στο σκορ. Στο 76' ο Μπονισένια έκανε το 2-2, αλλά η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα.

Ο Νικολαΐδης στο 89'... χτυπά στο τέλος και χαρίζει στην ΑΕΚ μια τεράστια νίκη, μια νίκη που μνημονεύεται μέχρι και σήμερα.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK: Κωνσταντινίδης, Κεφαλίδης, Θεοδωρίδης, Τριανταφύλλου (26' Νικολαΐδης), Καραφέσκος (56' Νικολάου), Λαβαρίδης, Βεντούρης, Ψυμόγιαννος, Παπαεμμανουήλ, Παπαϊωάννου, Πομώνης.

IΝΤΕΡ: Μπορντόν, Τζουμπερντόνι, Φακέτι, Μπούρνιτς, Μπεντίν, Οριάλι, Κόρσο, Μπερτίνι, Ματσόλα, Ζαΐρ, Μπονινσένια Προπονητής: Ινβερνίτσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα