Το Copa America, η... κρεμάλα της ΕΡΤ και ο αλενατόρε!

Το Copa America, η... κρεμάλα της ΕΡΤ και ο αλενατόρε!

bet365

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το Copa America και ποιο τα ματς της Εθνικής στο Eurobasket Γυναικών, πώς άλλαξε το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ σήμερα στην Αγία Παρασκευή και γιατί έκλεψε την παράσταση ο Νίκος Αναστόπουλος...
Αλλαγή τιμών στον OTE TV. Με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ TV να εμπλουτίζονται συνεχώς, αναβαθμίζοντας την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, ο ΟΤΕ TV προχωρά από τις 20 Αυγούστου σε αναδιαμόρφωση των τιμών στα πακέτα Full και Sports με αύξηση 5 ευρώ στη 12μηνη συνδρομή και 3 ευρώ στην 24μηνη συνδρομή. Μόνο. Αναλυτικά εδώ.
Από τον ΣΚΑΪ το Copa America. Η συμφωνία επιτεύχθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, οριστικοποιήθηκε προ ολίγου και το 44ο Copa America θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Από τις (καλές) εκπλήξεις που δεν μας συνηθίζουν πλέον, ελέω κρίσης κυρίως, τα ελληνικά κανάλια.
Από το κανάλι του Φαλήρου λοιπόν θα μεταδοθούν όλα τα ματς, ξεκινώντας με το εναρκτήριο, την προσεχή Πέμπτη προς Παρασκευή, 02:30 το πρωί, με τη μετάδοση του ματς Χιλή – Εκουαδόρ (ή Ισημερινός, ποτέ δεν θα το λύσουμε αυτό).
Για να προγραμματιστείτε, το πρώτο ματς της Αργεντινής είναι ξημερώματα Κυριακής (00:30) με την Παραγουάη και της Βραζιλίας ξημερώματα Δευτέρας στις 00:30 με το Περού.
Η στήλη, σοσιαλίστικα (προσέξτε τον τόνο - μην παρερμηνευτεί, ε;) σας είχε προϊδεάσει σχετικά από μέρες. 1.20 πληρώνει να δω σχόλιο «τι κάνει η προεδράρα φέτος, μια τον Εσιέν και τώρα το Copa America, θα μας τρελάνει».
Η ΝΕΡΙΤ έγινε ΕΡΤ. Παίζοντας... κρεμάλα στο αντίστροφο, η ΝΕΡΙΤ έγινε ξανά ΕΡΤ από σήμερα, αφού αφαίρεσαν το «Ν» και το «Ι». Τις τελευταίες νύχτες, όσοι περνούσαν από τη Μεσογείων, έβλεπαν σβηστά τα φώτα των σημάτων άρα λογικά θα επανέλθουν και τα φώτα... Αναλυτικά στο Gazzetta Plus.
Η επαναλειτουργία του οργανισμού έχει οριστεί την προσεχή Πέμπτη 11 Ιουνίου, στην επέτειο των δύο χρόνων από το «μαύρο» που μπήκε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση στις 11 Ιουνίου 2013, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Συνάμα, ξεπέρασαν τις 17.00 οι αιτήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ για να επανέλθουν στην εργασία τους.
Πλην των αλλαγών που αναφέραμε τις προάλλες, όπως του Ιωσήφ Νικολάου αντί του Βαγγέλη Ιωάννου στο αθλητικό και του Τάσου Επιτρόπου στην ΕΡΑ Σπορ, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε την πρόσληψη με σύμβαση μετακλητού υπαλλήλου του δημοσιογράφου Σταύρου Καπάκου για την κάλυψη των αναγκών του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου, με αντικείμενο την επιμέλεια του τηλεοπτικού προγράμματος και ειδικότερα των ενημερωτικών εκπομπών. Και τοποθετήθηκαν προσωρινώς ως συντονιστές οι Νικόλαος Τσιμπίδας, Πανταζής Τσάρας και Παναγιώτης Χρυσοστόμου στα προγράμματα ραδιοφώνου.
Τηλεθέαση, αλενατόρε και πουκάμισα... Πολύ μεγάλη τηλεθέαση έφερε, ως αναμενόταν, στη δημόσια τηλεόραση η μετάδοση του Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-1. Τον τελικό του Champions League, ο οποίος μεταδόθηκε –θυμίζω- και από τα κανάλια Novasports, είδαν κατά μέσο όρο 1,527.000 τηλεθεατές της ΕΡΤ με μέση τηλεθέαση 15,1% και μέσο μερίδιο 40% ενώ περίπου ένα μύριο δεν άλλαξε συχνότητα για να δει και την απονομή.
Όλα αυτά το Σάββατο, την Κυριακή ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή», με τη συμπαρουσιάτρια της εκπομπής Κατερίνα Αναστασοπούλου να μη χάνει την ευκαιρία να βγάλει selfie, ούσα προφανώς ανεπηρέαστη από το πουκαμισόκ που υπέστημεν οι υπόλοιποι.
Απολύσεις. Τέλος από τον ΑΝΤ1 και το αθλητικό τμήμα ο Μιχάλης Τσώχος και Νίκος Δελαγραμμάτικας, με την τακτική του καναλιού για περικοπές και μείωση μπάτζετ («εξορθολογισμός οικονομικών», πιο ευγενικά) να συνεχίζεται.
Εθνική γυναικών στο Μ TV. Σε συνεργασία με τη FIBA, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα είναι στο πλευρό της Εθνικής μπάσκετ Γυναικών στην πρώτη φάση του φετινού Eurobasket που διεξάγεται στη Ρουμανία. Και θα μεταδώσει τα ματς με Ιταλία (Παρασκευή στις 18:00), Πολωνία (Σάββατο στις 18:00), Τουρκία (Κυριακή στις 20:30) και Λευκορωσία (Δευτέρα στις 18:00).
Δίκη. Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, απόψε στις 00:15 και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «ερευνά τη διαπλοκή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκαλύπτει την πολιτική συμμετοχή στην υπόθεση του ναρκοπλοίου μέσα από τις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δικογραφία-κόλαφο για το Noor-1 και γιατί και πως η ποδοσφαιρική εμπλοκή στο φορτίο των δύο τόνων ηρωίνης φτάνει σε θεσμικούς παράγοντες».
Η εθνική χάντμπολ επιστρέφει στην ΕΡΤ. Η διοίκηση της ΕΡΤ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΟΧΕ και ο αγώνας της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO 2018, την προσεχή Κυριακή 14 Ιουνίου στις 19:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα. Η εθνικής χάντμπολ επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση μετά από 3,5 χρόνια λαθώς καθώς τελευταίοι αγώνες που κάλυψε ζωντανά, μέσω της ΕΤ3, ήταν απέναντι σε Κύπρο και Βοσνία στις 4 και 15 Ιανουαρίου 2012.
Μπράβο τους. «Ολοι μαζί μπορούμε» χθες στον Μαραθώνα και τον πρώτο αγώνα δρόμου ΣΚΑΪ για την ενίσχυση της καμπάνιας αλληλεγγύης και με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής.
Ομολογουμένως στο κανάλι του Φαλήρου κάνουν καλή δουλειά στο εν λόγω ζήτημα με τεράστια απήχηση στο κοινό ενώ τα πρωτοκλασάτα ονόματα του καναλιού δίνουν κάθε φορά το «παρών» σε τέτοιες εκδηλώσεις. ΟΚ, στα πρωτοκλασάτα ήταν αδύνατο να δούμε τον κυρ-Μπάμπη, αφού δεν έτρεχε μπροστά κάνας θεσμικός τροϊκανός για να τον προλάβει αλλά, πέρα από την πλάκα, το κάνουν ενωμένοι και μπράβο τους. Με προεξάρχουσα τη Σία Κοσιώνη η οποία εκ νέου δεν αμέλησε να... τσαλακώσει την εικόνα της, να αφήσει το μακιγιάζ και τη λάμψη των στούντιο του Φαλήρου στην άκρη και να τρέξει για καλό σκοπό...
Flash media news
* Το «Down town», το περιοδικό που αγάπησαν οι αναγνώστες για την δυναμική και την ψυχή του, επιστρέφει στα περίπτερα. Οι λεπτομέρειες στο followme.gr!
* Επίθεση από μπράβους καταγγέλλει πως δέχτηκε στο ΣΕΦ την Κυριακή ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος... Αναλυτικά εδώ.
* Αποχώρησε από τον ALPHA και επιστρέφει στην ΕΤ3 ο Σάκης Αρναούτογλου που παρουσίαζε το απογευματινό δελτίο καιρού.
* Η «Ανατροπή» απόψε (23:30) του Γιάννη Πρετεντέρη δεν έχει Μάκη Βορίδη αλλά φυσικά έχει Αδωνι Γεωργιάδη. Κρίμα που δεν φώναξαν και τον Πάνο Καμμένο...
* Το «Ράδιο Αρβύλα» ρίχνει αυλαία στην 8η σεζόν του απόψε στις 23:15 με καλεσμένους τους ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ.
* Πρεμιέρα κάνει αύριο η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό, στις 23:00. Στην πρεμιέρα μιλούν ο κρατούμενος Γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ και οι Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη.
* Σαν το παλιό, καλό κρασί ήταν σήμερα η Πόπη...
 

Τελευταία Νέα