Η... μαύρη βίβλος των τραυματισμών του Παναθηναϊκού

Η... μαύρη βίβλος των τραυματισμών του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Η... μαύρη βίβλος των τραυματισμών του Παναθηναϊκού

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τα σημαντικότερα προβλήματα τραυματισμών που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι τραυματισμοί αποτελούν μία ανοιχτή για πληγή για τον εφετινό Παναθηναϊκό, καθώς αν δεν υπήρχαν ή τουλάχιστον αν είχαν περιοριστεί και δεν ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό, η χρονιά ενδεχομένως να είχε πάρει διαφορετική τροχιά... Το Gazzetta.gr καταγράφει τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου από την αρχή της σεζόν...

ΜΑΙΚΛ ΕΣΙΕΝ
Για τον Γκανέζο σούπερ σταρ, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά... Το πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς προσαγωγούς ήταν γνωστό στους «πράσινους» όταν προχωρούσαν στην απόκτησή του και το ερώτημα ήταν αν θα γινόταν αμέσως η επέμβαση ή αν θα ακολουθούσε συντηρητική αγωγή. Το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν, της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης ήταν υπέρ της δεύτερης άποψης και μόνο οι γιατροί της Τσέλσι ήταν κατηγορηματικοί πως θα έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργείο. Αυτοί τελικά ήταν που δικαιώθηκαν, καθώς ο «Βίσονας» έχασε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


ΝΑΝΟ
Ο Ισπανός αμυντικός ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, παίζοντας μάλιστα βασικός στο φιλικό ξεμούδιασμα με την Άρνεμ στις 5 Ιουλίου. Από την επόμενη ημέρα όμως έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα ο βασικός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» να χάσει όλα τα επόμενα φιλικά, ενώ η απουσία του με την Μπριζ ήταν πολύ αισθητή, επηρεάζοντας αρκετά την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα. Χρειάστηκαν 20 ημέρες μέχρι να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να δώσει το παρών στα δύο ματς με την Καμπάλα.

ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ
Τον 29χρονο στόπερ σαν να τον κυνηγάει μία... κατάρα. Στο παιχνίδι με την Μπριζ αποβλήθηκε και ενώ όλοι περίμεναν οτι η τιμωρία του θα ήταν για μία αγωνιστική, αυξήθηκε σε δύο. Πάνω που στο παιχνίδι με την Καλλονή (τηρουμένων των αναλογιών λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου) άρχισε να δείχνει κάποια θετικά δείγματα, την Δευτέρα υπέστη τράβηγμα στον «δικέφαλο», το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει οτι θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ
Έβγαλε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την εφετινή προετοιμασία, ήταν παρών σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας (στο εκτός έδρας με την Καμπάλα απλά ήταν στον πάγκο), όμως στον αγώνα με την Καλλονή στην Λεωφόρο, η ατυχία του χτύπησε την... πόρτα. Παραμονή μάλιστα της ενσωμάτωσής του στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Ρουμανία, ο 25χρονος μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Το θετικό στην περίπτωσή του είναι οτι επέστρεψε γρήγορα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague.

ΒΙΚΤΟΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
Από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, αλλά και παράλληλα από τους πιο άτυχους. Ειδικά την εφετινή σεζόν, η οποία έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς μετά το παιχνίδι με την Άρνεμ, έκαναν την εμφάνισή τους ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που τον έχουν αφήσει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Έχει παίξει μόλις 40 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ στην Λεωφόρο και πλέον καλείται να ξεπεράσει το νέο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στον δικέφαλο, την Τρίτη.

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ
Ο Δανός αμυντικός ήρθε στον Παναθηναϊκό, κουβαλώντας «κληρονομιά» από την πατρίδα του, έναν τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία και να μπει σε φουλ ρυθμούς. Έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Αυγούστου προκειμένου να προπονηθεί κανονικά και να αρχίσει να ακολουθεί τους «πράσινους» στις αποστολές.

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ
Ένα παλιό πρόβλημα στην μέση, έκανε και πάλι την εμφάνισή του στις 30 Ιουνίου, αφήνοντας τον Άγγλο τερματοφύλακα εκτός 11άδας (ήταν στον πάγκο) στα παιχνίδι με την Μπριζ. Οι «πράσινοι» πήγαν πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του, προκειμένου να επιβαρυνθεί η κατάστασή του, όμως πλέον έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, εκπέμποντας την γνωστή εμπιστοσύνη...

Από την αρχή της σεζόν προβλήματα τραυματισμών έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι παίκτες... Όπως για παράδειγμα οι Ρόμπιν Λουντ και Γιενς Βέμερ, εξαιτίας τραυματισμών που απέκτησαν κατά την διάρκεια αγώνων (στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καμπάλα) ή όπως οι Τάσος Λαγός, Κάρλος Ζέκα, Χρήστος Μπούρμπος και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, τα οποία όμως δεν ήταν και τόσο σοβαρά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα