Με προστατευτικό κράνος ο Φεγκρούς

Νίκος Τσιώκος
Με προστατευτικό κράνος ο Φεγκρούς

bet365

Με ειδικό προστατευτικό κράνος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Καρίμ Φεγκρούς, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Βίλα.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Αυτό έγινε με μια προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Καρίμ Φεγκρούς. Ο γκολκίπερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» ξεκίνησε τρέξιμο, όμως φορώντας ειδικό προστατευτικό κράνος, έπειτα από το υπερξάθρημα κροταφογναθικής που υπέστη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Γεωργίου προπονήθηκε και σήμερα κανονικά χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Αντίθετα, ο Βίλα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε υπό αρκετή ομίχλη και περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα (17:00) με μια προπόνηση στο γήπεδο της Ανατολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα