Τάε κβον ντο: Πέμπτη θέση στον κόσμο ο Τεληκωστόγλου

Newsroom
Τάε κβον ντο: Πέμπτη θέση στον κόσμο ο Τεληκωστόγλου

bet365

Στα προημιτελικά σταμάτησε η εξαιρετική πορεία του Απόστολου Τεληκωστόγλου που έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στα μετάλλια.

Εναν αγώνα μακριά από τα μετάλλια βρέθηκε ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο στην Γουαδαλαχάρα.

Ο πρωταθλητής των -80 κιλών, σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα, με αποτέλεσμα να καταταγεί πέμπτος στον κόσμο, σε μία πολλά υποσχόμενη εμφάνιση.

Αρχικά στον πρώτο γύρο επικράτησε του Πορτορικανού Αλεχάντρο Γκονζάλες με σκορ 2-0 (4-0, 6-4) και στην φάση των «16» του Κολομβιανού Μιγκέλ Τρέχος Σάλας επίσης με 2-0 (3-2, 4-4 με υπεροχή).

Στα προημιτελικά αντίπαλός του για την πρόκριση στην 4αδα, άρα και σίγουρα ένα μετάλλιο, ήταν ο Ισπανός Ζον Σιντάδο Αρτέτσε, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-0 στις λεπτομέρειες (2-4, 2-2 με υπεροχή) κι έτσι στέρησε το βάθρο από τον Τεληκωστόγλου.

Ελληνική συμμετοχή στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχαμε και στα -57κ. των γυναικών με την Φαίδρα Καλτέκη να αποκλείεται στον πρώτο γύρο από την Ισπανίδα Αρλέτ Ορτίθ Μπενίτο με 2-0 (0-0, 0-0, με υπεροχή βάσει κριτηρίων)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα