Τάε κβον ντο: Εκτός Πανελληνίου και Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Τζέλη

Πηνελόπη Γκιώνη
fenia tzeli

bet365

Η έβδομη Ολυμπιονίκης του Τόκιο αντιμετωπίζει ιατρικό ζήτημα.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Φένια Τζέλη, θα μείνει για ένα διάστημα εκτός αγώνων καθώς ένα ζήτημα υγείας θα την κρατήσει μακριά από τις αρένες.

Η πρωταθλήτρια των -57 κιλών ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (που θα διεξάγεται σήμερα 20/4, στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης) και ως εκ τούτου δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει ούτε την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού (29/5-4/6), καθώς η πρόκριση κρίνεται από το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι λόγω κάποιου ιατρικού θέματος που με ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα . Είμαι υποχρεωμένη να ακολουθήσω τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού μου ξέροντας ότι χάνω την ευκαιρία πρόκρισης μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μου για να μπορέσω να θέσω αγωνιστικούς στόχους στο μέλλον. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν και πάνω από όλους την οικογένεια μου , τον προπονητή μου και τον Σύλλογο μου που στέκονται δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή», έγραψε στην ανακοίνωσή της η έβδομη Ολυμπιονίκης του Τόκιο.

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε πως η προοπτική της Ολυμπιακής πρόκρισης για την Τζέλη δεν κλονίζεται από αυτή την απουσία καθώς Ολυμπιακοί θα συγκεντρώνονται από τους αθλητές από τον Δεκέμβριο του 2023 και έπειτα ενώ όλα τα προ-Ολυμπιακά τουρνουά είναι προγραμματισμένα για το 2024.

@Photo credits: Facebook @Φένια Τζέλη
 

Τελευταία Νέα