Ταε κβον ντο: Διπλός αποκλεισμός στην Πολωνία για Ραψομανίκη, Δημητρόπουλο

Ταε κβον ντο: Διπλός αποκλεισμός στην Πολωνία για Ραψομανίκη, Δημητρόπουλο

bet365

Δύο ήττες σε δύο ματς για το ελληνικό ταε κβοντ ντο στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας, αφού οι Ραψομανίκης και Δημητρόπουλος δεν τα κατάφεραν στη φάση των «16».

Στα -58κ. ο Διονύσης Ραψομανίκης αντιμετώπισε τον Ματίας Λομαρτίρε από την Ιταλία στην φάση των «16» στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Στον πρώτο γύρο προηγήθηκε με 8-4, αλλά μόλις 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της, δέχτηκε χτύπημα στο σώμα και στο κεφάλι, για να την χάσει με 8-9. Αυτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο του καθώς έπρεπε να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει την κατάσταση στους επόμενους δύο γύρους. Στον δεύτερο, τα χτυπήματα έρχονταν εκατέρωθεν, με τον Ιταλό να έχει προβάδισμα 13-17 τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά τον Ραψομανίκη εκεί να ισοφαρίζει με χτύπημα στο κεφάλι και παρατήρηση στον Ιταλό! Δεν ήταν αρκετό αυτό όμως καθώς χρειαζόταν έναν ακόμη πόντο και χρόνος δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να αποκλειστει.

Στα -54κ. ο Κώστας Δημητρόπουλος αντιμετώπισε τον Ισπανό Χιούγκο Αρίγιο Βάσκεθ στους «16». Στον πρώτο γύρο από 5-6 πίσω στο σκορ, πέτυχε δύο χτυπήματα στο κεφάλι του αντιπάλου του και πήρε προβάδισμα 8-6, όμως δέχτηκε συνεχόμενες ποινές και έχασε με 10-8 τον γύρο. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε εύκολα με 6-0 και ο αγώνας για την πρόκριση στα προημιτελικά, πήγε στον τρίτο γύρο. Εκεί ο Ισπανός ξεκίνησε εντυπωσιακά παίρνοντας προβάδισμα 9-0 στο πρώτο λεπτό, με τον Δημητρόπουλο να μην μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να μένει εκτός συνέχειας.

 

Τελευταία Νέα