Παραολυμπιακοί Αγώνες: Θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο η Παπασταματοπούλου

Newsroom
papastamatopoulou

bet365

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα τον ρεπεσάζ, η Ελένη Σταματοπούλου προκρίθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στο τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία 65κ (Κ44).

Την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες έχει η Ελένη Σταματοπούλου, η οποία θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μετά την επικράτησή της στον πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ στην κατηγορία 65κ (Κ44).

Η Ελληνίδα αθλήτρια (Νο8 στο ταμπλό) κλήθηκε στον πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ να αντιμετωπίσει την Ντάλια Σαντιάγο Μορένο (Ισπανία) Νο5 στο ταμπλό και η αναμέτρηση ήταν κλειστή από την αρχή. Η Ισπανίδα βρέθηκε να προηγείται με 6-3 στο 4:14, όμως η Παπασταματοπούλου απάντησε και έκανε την ανατροπή για να νικήσει τελικά με 11-7 και να πάρει την πρόκριση για τον αγώνα του μεταλλίου που είναι προγραμματισμένος για τις 20:24.

@Photo credits: Hellenic Paralympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα