Τσιτσιπάς: «Να επιτραπεί το on-court coaching» . Η απάντηση του Κύργιου!

Τσιτσιπάς: «Να επιτραπεί το on-court coaching» . Η απάντηση του Κύργιου!
O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε θέση για το on-court coaching που απαγορεύει στα τουρνουά της η ATP. Η απάντηση του Νικ Κύργιου.

Θέση υπέρ του on-court coaching πήρε μέσω tweet ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Το coaching σε κάθε πόντο θα έπρεπε να επιτραπεί στο τένις. Το άθλημα πρέπει να το αγκαλιάσει. Είμαστε πιθανότατα το μοναδικό παγκόσμιο άθλημα που δεν επιτρέπει το coaching κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ts

Ας το νομιμοποιήσουμε. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για το άθλημα», έγραψε αρχικά ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο4 κόσμου.

Μετά από διάφορα σχόλιο που έγιναν παραδέχτηκε ότι πολλοί προπονητές κάνουν coaching την ώρα του αγώνα αλλά σπάνια τιμωρούνται οι παίκτες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει αντίστροφα για το ταξίδι του στο Τόκιο εκεί όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο στο απλό.

Κύργιος: «Απαίσια ιδέα»

Στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην πρόταση του απάντησε δημόσια ο Νικ Κύργιος ο οποίος την χαρακτήρισε απαίσια.

«Συνήθως δεν με ενοχλούν οι ιδέες του, αλλά αυτή είναι απαίσια», έγραψε στο Instagram o Νικ και ο Στέφανος του απάντησε: «Θα σου βρω προπονητή, μην ανησυχείς γι' αυτό».

Ως γνωστόν ο Νικ Κύργιος παίζει στο Tour χωρίς προπονητή!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα