Transylvania Open: Δυο νίκες μακριά από το WTA Finals η Κονταβέιτ (vid)

Newsroom
Transylvania Open: Δυο νίκες μακριά από το WTA Finals η Κονταβέιτ (vid)
Η Ανέτ Κονταβέιτ είναι στους "4" στο τουρνουά του Κλουζ της Ρουμανίας και θέλει δυο νίκες για να εισέλθει στο top-10 και να προκριθεί στο WTA Finals.

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση συνεχίζει να είναι η Ανέτ Κονταβέιτ η οποία έφτασε στις 13 σερί νίκες σε indoor τουρνουά μέσα στο 2021.

Η Εσθονή που κατέκτησε το Ostrava Open και το Kremlin Cup είναι αυτή την εβδομάδα στο Κλουζ της Ρουμανίας και δίνει μάχη για τον τίτλο ο οποίος θα της ανοίξει την πόρτα για τον... παράδεισο.

Η Ανέτ Κονταβέιτ επικράτησε με 6-3,6-1 της Καλίνινα στον προημιτελικό και θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου με την Σουηδέζα Ρεμπέκα Πέτερσον.

Οι δυο νίκες

Θέλει δυο νίκες, δηλαδή κατάκτηση του τίτλου, για να εισέλθει την Δευτέρα στο top-10 ως Νο10 και για να πάρει το 8ο εισιτήριο για το WTA Finals.

Η Ονς Τζαμπέρ έχει 3020 βαθμούς στην βαθμολογία που δίνει πρόκριση στην Γκουαδαλαχάρα και η Κονταβέιτ εάν πάρει την κούπα στην Ρουμανία θα φτάσει στους 3061 και θα προκριθεί!

Βέβαια στο τουρνουά παίζουν η Σιμόνα Χάλεπ και η Έμα Ραντουκάνου αλλά η Εσθονή δείχνει πολύ δυνατή στα indoor.

@Photo credits: Twitter WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα