Τσιτσιπάς: Πτώση στο Νο5, επίσημα Νο1 ο Μεντβέντεφ

Newsroom
Τσιτσιπάς: Πτώση στο Νο5, επίσημα Νο1 ο Μεντβέντεφ
Εχασε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς ελέω… Ναδάλ.

Μία θέση κάτω στην παγκόσμια κατάταξη είναι από σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας παρά το γεγονός ότι κάνει καλές πορείες ως τώρα (με εξαίρεση την Μασσαλία), βρίσκεται από σήμερα στο Νο5 κι αυτό γιατί… φρόντισε ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Ισπανός διανύει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του, μετρώντας ρεκόρ 14-0 και τρεις τίτλους σε τρία τουρνουά, με αποτέλεσμα να κερδίσει μία θέση και να βρεθεί στο Νο4 του κόσμου.

Η απόσταση είναι μικρή από τον Τσιτσιπά (6.515 ο Ναδάλ, 6.445 ο Στέφανος) και τον Μάρτιο μπορεί να αλλάξει εύκολα στα δύο μεγάλα τουρνουά των ΗΠΑ (Indian Wells, Miami).

Οι αλλαγές στο Top10 είναι αρκετές με σημαντικότερη βέβαια αυτή στο Νο1 όπου ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εκθρόνισε και επίσημα τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με την διαφορά να είναι επίσης μικρή (8.615 και 8.465 αντίστοιχα).

Μία θέση, στο Νο6, ανέβηκε ο Ρούμπλεφ, ρίχνοντας στο Νο7 τον Μπερετίνι, ενώ στο Νο10 πέρασε ο Ουμπέρτ Χουρκάτζ ρίχνοντας στο Νο11 τον Σίνερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα