Τσιτσιπάς: Τι έγραψε για τη μητέρα του στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Newsroom
Τσιτσιπάς: Τι έγραψε για τη μητέρα του στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε στη μητέρα του για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η 8η Μαρτίου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στη μητέρα του Γιούλια Αποστόλι Σαλνίκοβα.

«Ευτυχισμένη Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας στην πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μην κλαίω ποτέ και να σηκώνομαι κάθε φορά που αποτυγχάνω. Είσαι δυνατή και τολμηρή! Επίσης, η καλύτερη όσον αφορά τη φροντίδα. Σε αγαπώ μαμά» έγραψε στο μήνυμά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Αποστόλι Σαλνίκοβα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1964 και πατέρας της Σεργκέι Σαλνίκοφ ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής και έπειτα προπονητής. Ασχολήθηκε με το τένις και υπήρξε Νο.1 τζούνιορ παίκτρια του τένις στη Σοβιετική Ένωση. Στους Αγώνες Φιλίας το 1984 κατέκτησε το χρυσό στο διπλό γυναικών, ενώ ελάχιστα έπαιξε εκτός Σοβιετικής Ένωσης.

Το 1990 επέστρεψε στο τένις, έχοντας την ελληνική υπηκοότητα μετά το γάμο της με τον Απόστολο Τσιτσιπά. Έπαιξε στο WTA Tour μέχρι το 1994, κατακτώντας τέσσερις τίτλους, με τον τελευταίο τον Απρίλιο του 1994 στην Αθήνα. Τον Νοέμβριο του 1990 έφθασε στο Νο.194 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα