Τσιτσιπάς: Η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Ντε Μινόρ

Newsroom
Τσιτσιπάς: Η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Ντε Μινόρ
Ξενύχτι και απόψε για όσους θέλουν να δουν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξ Ντε Μινόρ στο Μαϊάμι.

Ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα, θα παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον γύρο των «32» του Μαϊάμι.

Αντίπαλός του θα είναι ο Αλεξ Ντε Μινόρ, σε ένα ματς που έχει προγραμματιστεί για το κεντρικό court στις 2 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.

Θα είναι το πρώτο ματς του απογευματινού προγράμματος, ενώ θα ακολουθήσει αυτό της Μπαντόσα με την 16χρονη Φρουχβίρτοβα, η οποία κάνει ονειρική εμφάνιση στο τουρνουά, έχοντας φτάσει ήδη στην φάση των «16» στο ταμπλό των γυναικών (χθες κέρδισε την Αζαρένκα η οποία έχανε 1-0 σετ και 3-0 στο δεύτερο και αποχώρησε).

Νωρίτερα στο πρωινό πρόγραμμα των Αμερικανών (6 το απόγευμα δική μας ώρα), στο κεντρικό γήπεδο θα γίνουν οι αγώνες Μεντβέντεφ - Μαρτίνεθ, Ρίσκε - Οσάκα και Γκοφ - Σβιόντεκ.

Τσιτσιπάς και Ντε Μινόρ γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον. Με την διαφορά βέβαια πως ο Στέφανος μετράει ρεκόρ 7-0 επί του Αυστραλού. Έχουν παίξει και σε επίπεδο Future στο παρελθόν βέβαια όπου κι εκεί ο Στέφανος έχει ρεκόρ 2-1. Τελευταία τους αναμέτρηση φέτος στο Ρότερνταμ όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε στα προημιτελικά με 6-4, 6-4.

Ο νικητής από την μεταξύ τους αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει στους «16» τον νικητή από τον αγώνα Τσίλιτς - Αλκαράθ.

Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα