Τσιτσιπάς: Ο Λάζλο Ντζέρε επόμενο εμπόδιο στο Μόντε Κάρλο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ο Λάζλο Ντζέρε επόμενο εμπόδιο στο Μόντε Κάρλο
Μετά το Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να νικήσει τον Λάζλο Ντζέρε και στο Μόντε Κάρλο.

Ο Λάζλο Ντζέρε από τη Σερβία θα είναι ο παίκτης που θα πρέπει να νικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Μόντε Κάρλο Masters.
Ο Ντζέρε, Νο62 στον κόσμο, νίκησε τον Ιταλό, Λορέντσο Σονέγκο με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στους «16» του απλού ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Ο 26χρονος Σέρβος έχοντας υψηλά ποσοστά από το 1ο σερβίς, προηγήθηκε 4-0 στο α' σετ, με τον Σονέγκο να μειώνει σε 5-4, αλλά το Σέρβο να τελειώνει το σετ με love game (6-4). Στο 2ο σετ ο Ντζέρε πέτυχε break στο 9ο γκέιμ για το 5-4 και παρότι βρέθηκε στο 15-40, κράτησε το σερβίς του, για το 6-4 και την τελική νίκη.

Ντζέρε

Ο Ντζέρε έχει κατακτήσει δύο τίτλους στο tour, όλοι σε χωμάτινη επιφάνεια: Το 2010 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το 2020 στη Σαρδηνία.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι δύο φορές, με τον Έλληνα παίκτη να μετρά ισάριθμες νίκες: Πρώτα το 2016, σε επίπεδο Challenger στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Καζαμπλάνκα (2-6, 7-5, 7-5) και φέτος για τη φάση των «32» στο Ακαπούλκο (7-6, 7-6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα