Ραντβάνσκα: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στο τένις

Newsroom
Ραντβάνσκα: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στο τένις
Η Αγκνιένσκα Ραντβάνσκα ανακοίνωσε πως θα πιάσει ξανά ρακέτα δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της.

Μετά από τέσσερα χρόνια μακριά από τα γήπεδα του τένις, η Αγκνιένσκα Ραντβάνσκα ανακοίνωσε πως επιστρέφει ξανά στα γήπεδα!

Η σπουδαία Πολωνή τενίστρια, πρώην Νο2 στον κόσμο, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας της και γνωστοποίησε ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, στα 33 της χρόνια.

«Δεν μπορώ να κάθομαι και να βλέπω άλλες τενίστριες να παίρνουν όλη την προσοχή που εγώ άξιζα και αξίζω. Αφού είδα την Ιγκα (Σβιόντεκ) στο Fedcup συνειδητοποίησε ότι κι εγώ μπορώ να τα πάω ξανά εξίσου καλά» είπε η Ραντβάνσκα που εδώ και 3 χρόνια ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες (ξενοδοχεία).

Η Ραντβάντσκα έχει κατακτήσει 20 τίτλους στην καριέρα της, ενώ ήταν φιναλίστ στο Wimbledon το 2012. Εχει ρεκόρ καριέρας 517-246 και στην καριέρα της κέρδισε πάνω από 27 εκατ. δολάρια σε χρηματικά έπαθλα από τα τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα