Τσιτσιπάς: Αποθεώνει τον Φέντερερ που αποχωρεί από την ενεργό δράση

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αποθεώνει τον Φέντερερ που αποχωρεί από την ενεργό δράση
Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το επαγγελματικό τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε για τον παίκτη που τον ώθησε στο άθλημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με το δικό του τρόπο θέλησε να εκφραστεί στην απόφαση του Ρότζερ Φέντερερ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας με ανάρτησή του στα social media έγραψε για τον «βασιλιά» του τένις:

«Ήρθε. Είδαμε. Κατέκτησε. Θαυμάσαμε.

Σε ευχαριστούμε Ρότζερ Φέντερερ που ανέβασες το άθλημά μας σε έναν απίστευτο βαθμό. Κάνοντας αυτό το άθλημα να φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά και πολύπλοκο για να σε μιμηθούμε την ίδια στιγμή. Το στιλ σου, η προσωπικότητά σου, το ταλέντο σου, η φινέτσα σου και το πάθος σου, θα μείνουν για πάντα στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, γιατί είσαι ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι με το τένις. Ο λόγος που κάνω backhand με το ένα χέρι. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, όταν σε έβλεπα να σηκώνεις το τρόπαιο στο Wimbledon το 2004.

Για να κατηγοριοποιήσεις

πραγματικά κάποιον, δεν αρκεί να τον εξουσιάζεις, αλλά πρέπει να το κάνεις με στιλ και με ποιότητα. Και αυτό μπορεί να βρεθεί στο λεξικό του δρόμου, χάρη σε εσένα.

Είμαι περήφανος και θα είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος του "τελευταίου χορού" σου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα