Τζόκοβιτς: Το δικό του μήνυμα στον Φέντερερ

Newsroom
Τζόκοβιτς: Το δικό του μήνυμα στον Φέντερερ
Ο Νόβα Τζόκοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα αποθεώνοντας τον Ρότζερ Φέντερερ με αφορμή την απόφαση του Ελβετού να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Το ένα μετά το άλλο τα αστέρια του παγκόσμιου τένις εκφράζουν τις σκέψεις τους με αφορμή την απόφαση του Ρότζερ Φέντερερ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλο του, άλλωστε οι δυο τους χάρισαν ιστορικές στιγμές στο άθλημα στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος έγραψε στα social media τα παρακάτω: «Ρότζερ, είναι δύσκολο αυτή τη μέρα να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα έχουμε μοιραστεί σ' αυτό το άθλημα μαζί. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μονομαχιών. Η καριέρα σου έχει θέσει τα στάνταρ για το τι σημαίνει να πετυχαίνεις το άριστο και να ηγείσαι με ακεραιότητα και θάρρος.

Είναι τιμή μου να σε γνωρίζω εντός και εκτός γηπέδου και για πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρω πως αυτό το νέο κεφάλαιο έχει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα, τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σας, και οι φαν του Ρότζερ επίσης έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν.

Από την οικογένειά μας, μέχρι τη δική σας, σας ευχόμαστε πολλή χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά σου και να σε δούμε στο Λονδίνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα