Παπαμιχαήλ: Και τώρα με τη Μουγκουρούθα στο Τόκιο

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Και τώρα με τη Μουγκουρούθα στο Τόκιο
Μετά τις δύο νίκες στα προκριματικά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε και επί της Κινέζας Σαόντι Γιου με 2-0 σετ και στο β' γύρο του 500αριού τουρνουά του Τόκιο θα παίξει με τη σπουδαία Γκαρμπίν Μουγκουρούθα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει την πορεία της στο 500άρι τουρνουά στο Τόκιο. Η 29χρονη Ελληνίδα νίκησε την Σαόντι Γιου από την Κίνα με 6-4, 6-2 σε μία ώρα και 13 λεπτά, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο 2ο γύρο του τουρνουά.

Τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης για μια θέση στα προημιτελικά.

Η Παπαμιχαήλ μετά τις δύο νίκες στα προκριματικά ξεπέρασε σχετικά εύκολα και το εμπόδιο της
Σιαόντι Γιου, για τον 1ο γύρο.

Η Παπαμιχαήλ ξεκίνησε με break το ματς και προηγήθηκε 2-0, αλλά η Κινέζα αντίπαλός της ισοφάρισε γρήγορα σε 2-2 και στο σερβίς της προηγήθηκε 3-2. Εκεί ήρθε η απάντηση της Ελληνίδας που αφού κράτησε το δικό της σερβίς, βρήκε εύκολα break στη συνέχεια και έφτασε να προηγείται με 5-3, για να πάρει τελικά το σετ με 6-4.

Η Παπαμιχαήλ ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο σετ: με break. Στο σερβίς της βρέθηκε αντιμέτωπη με τέσσερα break point της Γιου τα οποία έσβησε με ωραίο τένις, όμως η Γιου βρήκε και 5η ευκαιρία για να πάρει το game και να ισοφαρίσει σε 1-1 σε ένα game που κράτησε 15 λεπτά.

Αυτό δεν πτόησε την Παπαμιχαήλ η οποία αμέσως μετά στο σερβίς της Γιου, βρέθηκε μπροστά με 0-40 και πήρε ξανά προβάδισμα με 2-1 και με το σερβίς δικό της. Στη συνέχεια η Παπαμιχαήλ κυριάρχησε, έφθασε πολύ γρήγορα στο 5-1 και στο 8ο game καθάρισε το σετ 6-2 και μαζί τον αγώνα στα δύο σετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα