Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Σαν Ντιέγκο

Newsroom
Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Σαν Ντιέγκο
H Μαρία Σάκκαρη έλαβε wild card και θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, στην προσπάθεια να μαζέψει βαθμούς για να είναι στους WTA Finals, τι έβγαλε η κλήρωση.

Η ανάγκη συλλογής βαθμών προκειμένου να βρεθεί στους WTA Finals, που θα γίνουν στο Τέξας (31/10-7/11), στέλνει τη Μαρία Σάκκαρη και στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε τη wild card των διοργανωτών για το 500άρι τουρνουά (10-16 Οκτωβρίου) και θα επιδιώξει να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στην Οστράβα.

Η Σάκκαρη κυνηγά τη Bερόνικα Κουντερμέτοβα στο δρόμο για τους WTA Finals, με τη Ρωσίδα να έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά στην ειδική βαθμολογία, καθώς το Σάββατο (8/10) παίζει ημιτελικό στο 250άρι τουρνουά στο Μοναστίρ.


Πιθανή συνάντηση με Κουντερμέτοβα στο Σαν Ντιέγκο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο 500άρι τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, με τη Σάκκαρη να είναι στο Νο.5 του ταμπλό και να αντιμετωπίζει κάποια qualifier στον 1ο γύρο.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανή αντίπαλη στον 2ο γύρο την Καρολίνα Πλίσκοβα, που επίσης θα παίξει με παίκτρια από τα προκριματικά στην πρεμιέρα της Στα προημιτελικά η Σάκκαρη μπορεί να βρει την Κουντερμέτοβα, που ξεκινά με τη Σλόαν Στέφενς και στο 2ο γύρο βρίσκει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα