Τσιτσιπάς: Θα αγωνιστεί και στη Στοκχόλμη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Θα αγωνιστεί και στη Στοκχόλμη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στο Όπεν της Στοκχόλμης, εκεί όπου το 2018 κατέκτησε τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο του.

Το διάλειμμα δύο εβδομάδων από τους αγώνες για τον Στέφανο Τσιτσιπά ανατράπηκε, καθώς οι διοργανωτές του Όπεν της Στοκχόλμης (17-23/10) ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του 24χρονου παίκτη.

Έτσι ο Τσιτσιπάς θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες αυτή την εβδομάδα, πριν μπει στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου από το 250άρι τουρνουά στη Στοκχόλμη, το 500άρι τουρνουά της Βιέννης (24-30 Οκτωβρίου), το 1000άρι Masters του Παρισιού (31/10-6/11) και φθάσει στους ATP Finals στο Τορίνο (13-20 Νοεμβρίου).

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ξανά στο Όπεν της Στοκχόλμης, έπειτα από τέσσερα χρόνια και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχει από αυτό, καθώς εκεί κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην επαγγελματική του καριέρα το 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα