Όπεν Βιέννης: Ο Χουρκάτζ περιμένει Τσιτσιπά ή Τσόριτς στα προημιτελικά

Newsroom
Όπεν Βιέννης: Ο Χουρκάτζ περιμένει Τσιτσιπά ή Τσόριτς στα προημιτελικά
Ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Μπόρνα Τσόριτς στα προημιτελικά του Όπεν της Βιέννης, όπου επίσης προκρίθηκαν οι Μεντβέντεφ και Ντιμιτρόφ.

Ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ χρειάστηκε δύο ώρες και 18 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Φινλανδού, Εμίλ Ρουουσουβουόρι με 7-5, 4-6, 6-3 και να προκριθεί στα προημιτελικά του 500αριού Όπεν της Βιέννης.

Ο 25χρονος Πολωνός, έχοντας 21 άσους και 41 winners επιβλήθηκε του Ρουουσουβουόρι και περιμένει στον προημιτελικό της Παρασκευής (28/10) τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Μπόρνα Τσόριτς.

Εύκολο έργο είχε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νο.1 στο ταμπλό, απέναντι στον Ντομινικ Τιμ, επικρατώντας με 6-3, 6-3 και στην οκτάδα περιμένει έναν εκ των Τσερούντολο ή Σίνερ.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, επικρατώντας του Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-3, 6-4 για τη δική του πρόκριση στην οκτάδα και τη διασταύρωση με τον Μάρκος Τζιρόν. Για τον 31χρονο Ντιμιτρόφ ήταν η 30ή νίκη απέναντι σε παίκτη του Top 10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα