Λάκη: Μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο και τελικός

Newsroom
Λάκη: Μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο και τελικός
Η Μιχαέλα Λάκη προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο, χάνοντας μόλις ένα game στον ημιτελικό.

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε τρομερή εμφάνιση στον ημιτελικό του τουρνουά 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο.

Αν και έπαιζε με τενίστρια που είναι 200 θέσεις πάνω από αυτήν, την κέρδισε χάνοντας μόνο ένα game! Αντίπαλός της ήταν η Μαρτίνα Κολμέγνκα, No.422 στην παγκόσμια κατάταξη, την οποία κέρδισε με 6-0, 6-1 σε 58 μόλις λεπτά!

Η 17χρονη Ελληνίδα, Νο.653 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πραγματοποιεί ένα πολύ καλό τουρνουά στο Ηράκλειο και δεν έχει χάσει ακόμα κανένα σετ. Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει την Λουσίγια Τσίριτς Μπάγκαριτς από την Κροατία (10 το πρωί ο τελικός), η οποία στον άλλο ημιτελικό κέρδισε την Έλενα Κοροκοζίδη, με 4-6, 6-1, 6-3, έπειτα από 2 ώρες και 10 λεπτά μάχης.

Σήμερα έγινε και ο τελικός του διπλού, όπου η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Ρουμάνα Σιμόνα Ογκέσκου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, κερδίζοντας την Κοροκοζίδη και τη Λετονή Μαργκαρίτα Ιγκνάτζεβα με 6-4, 6-3.

Αν η Λάκη πάρει τον τίτλο αύριο, θα είναι ο δεύτερος σε ITF Pro διοργάνωση. Ο 1ος της ήταν στο ίδιο γήπεδο και περίπου ίδια εποχή πέρσι, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα