Καμίλα Τζόρτζι: Φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα εμβολιασμού

Newsroom
Καμίλα Τζόρτζι: Φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα εμβολιασμού
Το όνομα της Καμίλα Τζόρτζι βρίσκεται στο φάκελο της έρευνας των ιταλικών αρχών για άτομα που χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Σε μπελάδες έμπλεξε η Καμίλα Τζόρτζι, καθώς η Ιταλίδα φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει πλαστά έγγραφα εμβολιασμού κατά της Covid-19, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε χώρες όπου είχαν αυστηρά μέτρα.

Το όνομα της 31χρονης παίκτριας βρίσκεται στο φάκελο της εισαγγελίας της Βιτσέντσα, έπειτα από έρευνα που άρχισε τον Φεβρουάριο με τις προσωρινές συλλήψεις δύο γιατρών, που κατηγορήθηκαν πως εξέδιδαν τα πλαστά έγγραφα.

Η έρευνα συνεχίστηκε και έπειτα από 10 μήνες η υπόθεση έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, με νέα ονόματα πελατών που χρησιμοποιούσαν τους συγκεκριμένους ιατρούς. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και αυτό της Τζόρτζι. Τα έγγραφα της έρευνας έχουν σταλεί στην ιταλική ομοσπονδία αντισφαίρισης για πιθανά μέτρα.

Για σχεδόν 1,5 χρόνο όλοι οι τενίστες έπρεπε να παρουσιάσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού για να μπορέσουν να αγωνιστούν στα περισσότερα τουρνουά. Η Τζόρτζι έχει να επιδείξει τρεις τίτλους στην καριέρα της, ο τελευταίος στο Μόντρεαλ το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα