Τέιλορ Φριτζ: «Κανείς δεν θα είχε πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία στο ανδρικό τένις»

Newsroom
Τέιλορ Φριτζ: «Κανείς δεν θα είχε πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία στο ανδρικό τένις»
«Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι τενίστες ανάμεσα στους 100 καλύτερους. Εγώ και άλλοι παίκτες στο tour δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό» απάντησε ο Τέιλορ Φριτζ όταν ρωτήθηκε να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία στο ανδρικό τένις.

Ο Τέιλορ Φριτζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διάρκεια του Diriyah Tennis Cup στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, κλήθηκε να απαντήσει και σε θέματα πέρα από τα αγωνιστικά. Ο 25χρονος Αμερικανός παίκτης μιλώντας στο Clay, ρωτήθηκε για την ομοφυλοφιλία στο ανδρικό τένις

«Τι συμβαίνει με την ομοφυλοφιλία των ανδρών στο τένις; Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν βγαίνει, είναι ένα τεράστιο ταμπού» ήταν η ερώτηση για τον Φριτζ.

Με τον παίκτη να απαντά: «Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι τενίστες ανάμεσα στους 100 καλύτερους. Δεν ξέρω. Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν πίσω από τις κλειστές πόρτες ότι γνωρίζουμε ή κάτι τέτοιο.

Στατιστικά μιλώντας, θα έπρεπε να είναι. Στατιστικώς. Όχι όμως ότι ξέρω. Νομίζω ότι είναι περίεργο, γιατί νιώθω ότι σαν παίκτης θα γινόταν αποδεκτός. Εγώ και οι φίλοι μου, άλλοι παίκτες στο tour δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό, θα ήταν απολύτως φυσιολογικό και νομίζω ότι ο κόσμος θα το δεχόταν.

Δεν μπορούσα να σας πω γιατί (δεν έχει βγει κανείς). Προφανώς ανά πάσα στιγμή θα ήταν πολλά μεγάλα νέα και ίσως οι άνθρωποι απλώς να μην θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, ίσως να μην θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή και τέτοια πράγματα».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα