Τσιτσιπάς: Tο πρόγραμμά του μέχρι τον Απρίλιο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Tο πρόγραμμά του μέχρι τον Απρίλιο
Το Ρότερνταμ, το Ακαπούλκο και τα δύο αμερικανικά Masters είναι τα τουρνουά στο πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά για το ερχόμενο δίμηνο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το Australian Open και την ηγετική παρουσία του με την εθνική ομάδαστο World Group I του Davis Cup, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο tour.

Μέχρι τις αρχές του Απριλίου, ο Τσιτσιπάς έχει στο πρόγραμμά του τέσσερα τουρνουά, διαφοροποιώντας το για λίγο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς την ερχόμενη εβδομάδα (13 – 19 Φεβρουαρίου), θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από τον Οζέρ Αλιασίμ.

Η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει ότι μετά από έξι σερί παρουσίες στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Μασσαλίας, όπου και στέφθηκε πρωταθλητής δυο χρονιές (2019, 2020), φέτος αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην πόλη της Γαλλίας.

Θα ταξιδέψει στο Μεξικό, προκειμένου να αγωνιστεί στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο (27 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου).

Αμέσως μετά θα μεταβεί στις ΗΠΑ για τα δύο Masters του Μαρτίου. Από τις 8 μέχρι τις 19 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Indian Wells Masters, ενώ από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου, θα βρεθεί στο Μαϊάμι Masters.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα