Τένις: Σκοτώθηκε σε τροχαίο από μεθυσμένο οδηγό 14χρονος τενίστας που «συμμετείχε» στον τελικό του US Open το 2021

Τζοκοβιτς και Μεντβέντεφ στον τελικό του US Open συζητούν με τον διαιτητή
O πιτσιρικάς που έστριψε το νόμισμα στον τελικό του Τζόκοβιτς με τον Μεντβέντεφ, έπεσε θύμα τροχαίου από μεθυσμένο οδηγό, μαζί με άλλον έναν ανήλικο.

Θλίψη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ότι ένας 14χρονος αθλητής του τένις έπεσε θύμα τροχαίου, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτόν και άλλα τρία ανήλικα παιδιά.

Ο Ντρου Χάσελμπαϊν, ήταν το παιδί που είχε κάνει το στρίψιμο του νομίσματος στον τελικό του US Open το 2021 μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ντανίλ Μεντβέντεφ και αποτελούσε το Νο1 στις ΗΠΑ, στην ηλικιακή κατηγορία του.

Μαζί με έναν άλλον 14χρονο, γυρνούσαν στα σπίτια τους μετά από δείπνο που είχαν μαζί με άλλα δύο παιδιά, 16 και 17 ετών, γιορτάζοντας τις νίκες τους σε ένα τουρνουά τένις.
Οι δύο 14χρονοι σκοτώθηκαν, ενώ τα άλλα δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός αφού τα χτύπησε, συνέχισε την πορεία του και προσέκρουσε σε ένα όχημα όπου βρισκόταν μία 49χρονη με το 16χρονο παιδί της, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε ένα πάρκινγκ, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν γρήγορα και τον συνέλαβαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα