Hττα στο διπλό για την Σάκκαρη, με Κορνέ αύριο στο απλό

σακκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη με την Ντόνα Βέκιτς ηττήθηκαν στο διπλό του Νότιγχαμ και η Ελληνίδα τενίστρια στρέφει το ενδιαφέρον της στο απλό.

Στο super tie break αποκλείστηκαν η Μαρία Σάκκαρη και η Ντόνα Βέκιτς στο Νότιγχαμ. Αν και πήραν το πρώτο σετ επί των Μπούσκα και Νινομίγια με 6-3, έχασαν το δεύτερο με 6-4 και στο super tie break ηττήθηκαν με 10-6 για να αποχαιρετήσουν πρόωρα το διπλό.

Ετσι, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο απλό όπου η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλό της. Αυτή είναι η Αλιζέ Κορνέ που κέρδισε σήμερα την Βρετανή Σουάν με 2-6, 6-1, 6-4.

Ο αγώνας με την Κορνέ θα γίνει αύριο, Τετάρτη, (14/6) στο κεντρικό γήπεδο, περίπου στις 17:30, μετά το πρώτο ματς που έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 μεταξύ της Χέδερ Γουάτσον και της Τατιάνα Μαρία (η Βέκιτς παίζει με την Γκόλουμπιτς). Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη θα παίξει στα προημιτελικά με την νικήτρια από το ζευγάρι Γκιόργκι – Μάντλικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα