Φέντερερ: «Απίθανο αυτό που κατάφερε ο Τζόκοβιτς, θα πάρει κι άλλα slams»

O Ρότζερ Φέντερερ σε εγκαίνια γηπέδων τένις
Ο Ρότζερ Φέντερερ αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το 23ο του τρόπαιο σε grand slam.

Σε εγκαίνια γηπέδων τένις στο Λονδίνο βρέθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος ρωτήθηκε για το 23ο slam του Τζόκοβιτς.

Ο Ελβετός, που ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο σχολιαστή στο Wimbledon, αναφέρθηκε στον Νόλε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που έκανε ο Νόβακ είναι απίθανο. Είναι θαυμάσιο για το τένις, θαυμάσιο για τον αθλητισμό, όταν γράφει τη δική του ιστορία στο τένις και συνεχίζει να το κάνει. Το είδαμε με τη Σεράν, με τον Ράφα και τώρα με τον Νόβακ. Είναι πολύ καλή εποχή για να είσαι φαν αυτού του αθλήματος, αλλά και παίκτης».

Και συνέχισε: «Θυμάμαι πως όταν ξεκινούσα στο tour, ο Σάμπρας έφτανε τα 14 Slams και όλοι σκεφτόμασταν ότι αυτό το ρεκόρ θα είναι για πάντα εκεί. Μετά έφτασα τα 15, πήγα στα 17 και τελικά ωθήσαμε ο ένας τον άλλον και φτάσαμε και οι τρεις στα 20. Μετά ο Ράφα πήγε στα 22. Τώρα ο Νόβακ έφτασε τα 23 και δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αυτό για πολύ καιρό ακόμα, που είναι σπουδαίο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι και ο νεότερος παίκτης στο tour, το ξεχνάμε αυτό. Όμως μοιάζει πολύ νέος όπως κινείται στο γήπεδο. Ήταν μια εκπληκτική νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα