Μπαντόσα: Σε ματς μεταξύ Τσιτσιπά και Αλκαράθ, θα επιλέξω τον δρόμο της καρδιάς

Μπαντόσα: Σε ματς μεταξύ Τσιτσιπά και Αλκαράθ, θα επιλέξω τον δρόμο της καρδιάς
H Πάουλα Μπαντόσα είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή της και μίλησε γι’ αυτό, τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η Ισπανίδα τενίστρια συνεχίζει τις θεραπείες καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί στο Wimbledon, αφού θα είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και δεν θα είναι έτοιμη στο 100% να αγωνιστεί.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες χρειάζεται αποθεραπεία και έχουν περάσει οι πέντε. Είπα ότι ήθελα να φτάσω στο Wimbledon, αλλά ξέρω ότι αν θα είμαι εκεί, δεν θα μπορώ να παίξω στο 100%.. Δίνω ό,τι έχω για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και ευτυχώς αναρρώνω πολύ γρήγορα» είπε η Μπαντόσα, η οποία χθες πάτησε court για πρώτη φορά σε προπόνηση.

«Ελπίζω να μην έχω ενοχλήσεις. Ως παίκτρια είναι δύσκολο να αποδεχτώ την κατάσταση. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σε grand slam φέτος και αυτό με ζορίζει ψυχικά. Αν θα κατέβω στο Wimbledon, θα εξαρτηθεί από το τι θα πει ο γιατρός, αλλά αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής δεν θα παίξω. Θέλω όμως να πάω και δουλεύω για να προλάβω και είμαι έτοιμη» πρόσθεσε.

Σε ματς Αλκαράθ - Τσιτσιπά θα πάει με την... καρδιά της

Η κουβέντα έφερε φυσικά και το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά και την σχέση τους.

Η Μπαντόσα ανέφερε πως «είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα στη σχέση μας. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Οσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπαντοσα με λουλούδια από τον Τσιτσιπά

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος την ρωτά σε ένα ματς μεταξύ του Στέφανου και ενός Ισπανού, όπως ο Αλκαράθ, ποιον θα υποστήριζε…

«Νομίζω ότι θα ακολουθήσω την καρδιά μου» είπε γελώντας.

Οσον αφορά την απουσία της όλο αυτό το διάστημα και την πτώση στην κατάταξη, η Μπαντόσα πλέον δεν το σκέφτεται και τόσο.

«Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω σε μια πίστα και να αγωνιστώ ξανά. Τώρα αντιλαμβάνομαι αυτά τα θέματα με διαφορετικό τρόπο, έχω αλλάξει πολύ σε σχέση με πριν ένα χρόνο. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, πιο ασφαλής. Ξέρω το τι θέλω και τι δεν θέλω, περιβάλλομαι από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι και βλέπω τον εαυτό μου να χαμογελά και πάλι» σχολίασε.

Μπαντόσα: Ο Τζόκοβιτς είναι ο πληρέστερος τενίστας που έχω δει

Αναφορικά με το γυναικείο τένις, η Μπαντόσα στάθηκε στο ότι η Σβιόντεκ εδώ και δύο χρόνια κάνει την διαφορά, αναφέροντας την Σαμπαλένκα και την Ριμπάκινα ως τις δύο που την πλησιάζουν.

«Πέρα από αυτές που κάνουν την διαφορά, υπάρχουν και οι Ζαμπέρ, Γκοφ, Σάκκαρη, Πεγκούλα και Χαντάντ Μάια, που είναι σε υψηλό επίπεδο» ανέφερε.

Τέλος, στάθηκε και στον Νόβακ Τζόκοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πληρέστερο τενίστα που έχει δει. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε για το ρεκόρ του Νόλε με τα 23 σλαμς, με την Μπαντόσα να λέει: «Είναι τρελό αυτό που έχει κάνει. Είναι ένας πλήρης παίκτης που έχει πετύχει τα πάντα. Σωματικά και πνευματικά είναι θηρίο. Με όλα όσα του έχουν συμβεί, βγαίνει και παίζει σε ανώτερο επίπεδο. Είναι τρελό αυτό που κάνει πραγματικά. Πρόκειται για τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη που φροντίζει το σώμα του. Είναι ο καλύτερος. Μακάρι να επιστρέψει και να τον κερδίσει κάποια στιγμή ο Ναδάλ, αλλά οι αριθμοί δείχνουν την εικόνα…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα