Οταν οι Αλκαράθ και Ρούνε μάγευαν στα 13 τους ως συμπαίκτες στα court (vid)

Ρούνε και Αλκαράθ στα 13 τους σε ματς διπλού
Οι Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρούνε θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στην… μεγάλη σκηνή του Wimbledon, έχοντας περισσότερα να μοιραστούν παρά να χωρίσουν.

Οταν ήταν σε ηλικία 13 ετών, οι Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρούνε έπαιζαν μαζί στο διπλό, σε διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών.

Ο τρόπος με τον οποίο έπαιζαν για παίκτες της ηλικίας τους ξεχώριζε σε σχέση με τα άλλα παιδιά και η πορεία έδειξε το γιατί.

Αλκαράθ και Ρούνε γνωρίζονται καλά από την… κούνια, αλλά αύριο θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε επίπεδο ανδρών, σε ένα τόσο σημαντικό ματς, όπως είναι ο προημιτελικός του Wimbledon.

Το Νο1 του κόσμου και ο Δανός, έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, αλλά η πρώτη ήταν στο Next Gen όπου στη φάση των ομίλων κέρδισε 3-0 ο Καρλίτος προ διετίας, ενώ πέρυσι οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στο Παρίσι, όπου το ματς διεκόπη λόγω τραυματισμού του Αλκαράθ στο tie break του δεύτερου σετ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα