Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του για το 250άρι στο Μεξικό

tsitsipas
Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης και διακοπών ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση με τουρνουά στο Μεξικό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο5 του κόσμου, Στέφανος Τσιτσιπάς, ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγώνες με το τουρνουά των 250 βαθμών «Los Cabos Open» στο Μεξικό.

Ο 25χρονος Έλληνας θα είναι το Νο1 του ταμπλό, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται εντός Top10 στο παγκόσμιο ranking, και έτσι θα περάσει με bye στον δεύτερο γύρο. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης Τζον Ίσνερ (Νο103) και Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο114). Εφ'όσον επικρατήσει και συνεχίσει στον επόμενο γύρο, πιθανό είναι να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι (Νο29), ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός συνέχειας στο πρόσφατο τουρνουά του Χάλε.

Αν καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, τότε ο Τσιτσιπάς λογικά θα βρει μπροστά του τους Μπόρνα Τσόριτς (Νο15) και στον τελικό θα διασταυρωθεί με τους Κάμερον Νόρι (Νο13), Τόμι Πολ (Νο14) και Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο17).

Οι αγώνες ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, με τους αγώνες στον γύρο των 32, και ο Τσιτσιπάς ξεκινά την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

 

Η κλήρωση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα